OF MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİNDE YENİLEME ÇALIŞMALARI

Kurumumuz Of Mesleki Eğitim Merkezinde 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılına hazırlık mahiyetinde bir takım yenileme çalışmaları yapılmaktadır. Bu kapsamda birinci kattaki Atatürk ve 15 Temmuz Köşeleri daha görünür olan zemin kat girişine taşındı. Işıklı ve şık tasarımlarla giriş kata hoş bir hava katan Atatürk ve 15 Temmuz Köşeleri Kuruma giriş yapan öğrenci ve ziyaretçilerin dikkatini çekiyor

Yenileştirme çalışmaları kapsamında okul giriş kapısındaki parmaklıklar da sökülüp kasvetli görüntü ortadan kaldırılacak. Yenilenen okul tabelasına ilaveten okulun daha görünür hale getirilmesi için Okul çatısına ilave tabela yapılacak. Ayrıca okulun ön yüzündeki klima motorları da çatıya taşınacak.

Yenileştirme çalışmaları kapsamında koridorlardaki okul panoları, sınıflardaki Atatürk-Gençliğe Hitabe-İstklal Marşı Tabloları değiştirilip daha işlevsel hale getirildi. Kapı isimlikleri ve daha pek çok ayrıntı zarif tasarımlarla yenilendi.

02.08.2021 643