Of Mesleki Eğitim Merkezi

Vizyon: Öğrencilerimizin; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk Milleti´nin ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen; ailesini, vatanını, milletini seven; hür ve bilimsel düşünce gücüne sahip, insan haklarına saygılı, kendinin ve toplumun mutluluğuna katkıda bulunacak birer meslek sahibi yapabilmektir. Ayrıca, Türk Toplumunun refah ve mutluluğunu arttırabilmek için beden, zihin, ahlak, ruh ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe kavuşturmak için çalışmalar yapılmaktadır. Öğrencilerimizi, doğruluktan ayrılmayan, alçak gönüllü, cömert, kendisini halka adayan, kimseye düşmanlık ve kin duymayan, büyüklere saygılı, küçüklere şefkatli olan, hile yapmayan, yalan söylemeyen verimli kişiler olarak yetiştirmek ve birer meslek sahibi yapmaktır.. Yüreğiyle, bedeniyle, eliyle çalışan kaliteli sanatkarlar yetiştirmektir.

Misyon: ⇒Ufku yeni teknolojilere ve gelişmelere açık, ⇒Öğrenmeyi ihtiyaç kabul eden, Manevi bakımdan Ülke değerlerine sahip ⇒Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı ⇒Çağdaş, demokratik iş gücü yetiştirmektir.

Başarılar: 2010 Yılında yapılan Mesleki ve Teknik Egitim Kurumlari Arasi Proje Tabanli Beceri Yarismasi´´nda Öğrencilerimizin İl birinciliği. (Semaverli Mangal)

Saatler: 08.00 - 17.00
Isınma: Kaloriferli (Elektrikli)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ofmem.meb.k12.tr

Adres - Sulaklı Mah. Sanayi Sitesi 1. Sokak NO 19 61830 OF /TRABZON

Yerleşim Yeri - Trabzon - Rize İl Sınırındaki Of İlçesi Merkezinde

Adres - Sulaklı Mah. Sanayi Sitesi 1. Sokak NO 19 61830 OF /TRABZON

Ulaşım İl merkezinden ilçemize karayoluyla, sıklıkla ve düzenli olarak, dolmuş seferleriyle ve Büyükşehir Belediye otobüsleriyle rahatlıkla ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 50 Km. İlçe Merkezinde